Blog

Geen slecht vakantiepark meer voor mij

In alle eerlijkheid wil ik graag toegeven dat ik geen fan ben van Landal parken en dat terwijl de parken zelf vaak erg mooi zijn. Ze zijn gelegen in de mooiste stukken van de Nederlandse natuur en vaak kan je er van alles doen. Bowlen, boogschieten, klimmen. Heel vaak hebben ze ook een ontzettend mooi zwembad met veel verschillende glijbanen. Maar wat mij altijd dwars zit zijn de huisjes zelf. Als je online kijk naar de huizen zie je altijd de mooiste huisjes. Ze zijn compleet modern zowel binnen als buiten. Een prachtige mooie kamer met een nieuwe moderne inrichting. Maar dit krijg je nooit. Het voelt altijd alsof je een bestelling op Ali-express maakt. De huisjes zijn rondom gewoon droevig, slecht en ik zou het bijna oplichterij willen noemen. Ik ga dan ook niet graag naar Landal. Laatst ben ik, tegen mij zin in, naar een Roompot beach resort gegaan. En dat heeft in ieder geval van Nederlandse vakantieparken compleet omgedraaid.

 

Ik kreeg wat ik bestelde

In corona-tijd kunnen we nergens naar toe. Dus moet ik noodgewonden een Nederlandse vakantie boeken. Roompot beach resort was hierin echt een uitkomst. Toen ik in eerste instantie een Roompot beach resort boekte voelde het hetzelfde als een Landal huis. Maar het eerste verschil zag ik al in de omschrijving van het huis. Je kan daar al veel uit halen. Bijvoorbeeld in een Landal huis krijg je een keuken met daarin: een koelkast, een gootsteen, 4 vorken, 4 messen, 4 lepel, 2 broodplanken, 1 broodmes, 4 koffie glazen, 4 waterglazen en een spa-bruin machine. Bij mijn Roompot beach resort huis kreeg werd dit omschreven als “een volledig ingerichte keuken”. Landal probeert te doen als je keuken rijkelijk gevuld is maar dat is niet zo. Ze weten dat wat ze bieden slecht is dus ze doen alsof je veel krijgt. Maar dat krijg je alleen bij Roompot beach resort.

 

De bank was het toppunt

De laatste keer dat ik in een Landal huis zat moest ik zitten op een loungeset bank. Niet een normale bank, maar een plastic loungeset bank. Dat was voor mij de druppel. Ik was zo opgelucht toen ik mijn Roompot beach resort huis kwam dat ik kreeg wat ik bestelde. In mijn Roompot beach resort kreeg ik gewoon een volwaardig huisje. In mijn Roompot beach resort kon ik daadwerkelijk ontspannen en ze hoefde niets te verbloemen. Voortaan ga ik vaker naar een Roompot beach resort, want het was heerlijk en zo veel beter dan het gemiddelde Landalpark.

Laat een antwoord achter