Blog

De mannentrends van dit seizoen

De mode verandert continu, trends komen en gaan. Het kan dan ook een ware dagtaak zijn om dit steeds bij de te moeten houden. Gelukkig blijven de algemene trends vaak een heel seizoen hangen. Daarvoor kijken we naar de grote merken en waar zij mee experimenteren. In deze blog vertel ik je wat de mannentrends voor nu zijn. Lees je mee?

Even de bloemetjes buiten zetten

De bloemetjes, dat is iets wat we nu veel terugzien. En eerlijk, daar worden we toch allemaal blij van. Bloemenprintjes zijn op het moment niet weg te slaan als het op mannenkleding aankomt. Een blije print maakt een blije man, denken we zomaar. Het heeft iets vrouwelijks maar in combinatie met stoere materialen en zwarte achtergronden, brengt het een outfit perfect in balans.

Comfortabel en stijlvol

Comfort, ook dat is het toverwoord dit seizoen. En dat horen me maar al te graag. Want de meeste mensen kennen het gezegde ‘wie mooi wilt zijn, moet pijn lijden’ wel en het is fijn dat dat nu niet meer hoeft. Het liefst zien we er allemaal prachtig uit en voelen we ons ook goed in de outfit die we dragen. Dit zie je terug in de schoenen collectie van Mason Garments heren. Dit zijn hippe schoenen die zowel in het oog springen als een neutrale look hebben. Zo passen ze onder iedere outfit en maken ze er toch iets speciaals van. En dan zitten ze ook nog superlekker! Psst, en er is ook een collectie Mason Garments dames.

Korte broek, lange streep

De kniebroeken worden deze lente hip en als het weer het toelaat, zullen we ze dan ook vaak zien. In combinatie met de verticale streep op shirts en overhemden voor mannen geeft dit je outfit een hele zomerse look die niet te fel is en dus ook prima in het voorjaar kan. liever alleen de streep? Combineer hem dan met een kakikleurige broek voor zachte strand vibes.

De pakken zijn terug!

We mogen weer in het pak. Zeg eens, niets staat een man toch zo goed als een mooi pak? Maar nu hoor ik je vragen, wat is er gebeurd met het comfort? Nou de oversized pakken zijn dit seizoen in. Die te grote colbert is het helemaal. Of dat zo blijft, gaan we zien. Persoonlijk houd ik liever van een pak dat netjes op maat gesneden is. Maar een groot colbert met een strakke broek en een tof shirt, met daaronder de sneakers van Mason Garments, tja dat lijkt mij ook een goede look.

Laat een antwoord achter