Blog

Functionele accessoires voor iedereen

Accessoires zijn al sinds jaar en dag onderdeel van onze garderobe. Of het nu om materialen als veren of kralen gaat of volledige extra onderdelen voor je outfit, accessoires voegen iets toe aan iedere look. Vaak gebeurt dit om het niveau van de outfit te verhogen maar het kan ook functioneel zijn, of beide! In deze blog vertel ik daar over. Lees je mee?

Goed gezien

Het is een functioneel hulpmiddel voor het een accessoire is, maar het meest voorkomende accessoire is de bril. Maar uiteindelijk is het beide. Sommige mensen dragen zelfs een bril zonder dat ze deze nodig hebben. Een bril kan het uiterlijk van je gezicht veranderen, verharden of verzachten etc. de meeste mensen hebben één bril. Wanneer je gaat kijken voor brillen dames is het handig om er één uit te kiezen die over het algemeen het beste bij jouw stijl past. de meeste mensen hebben wel verschillende brillen voor verschillende doeleinden zoals lezen of autorijden. Een multifocale bril heeft, zoals de naam al suggereert, meerdere functies. Iets om te overwegen bij het uitzoeken van een nieuwe bril!

Alles bij de hand

Het volgende accessoire is de tas. Veel mensen hebben verschillende soorten tassen en kiezen voor kwantiteit boven kwaliteit. Maar net zoals bij brillen kan je beter één kwalitatief goede tas hebben die bij jouw stijl past. zo wordt het accessoire extra functioneel omdat je er beter op kan vertrouwen. Niets is zo vervelend als een druk perron oprennen terwijl je tas in je hand uit elkaar valt en de hele inhoud op de stenen klettert.

Lekker gebekt

Het klinkt misschien gek maar waar we ons vroeger enorm konden schamen voor het ijzerwerk in onze mond, is het tegenwoordig wel hip. Jazeker, de kleuren blokjesbeugel past helemaal in het jaren 90/00 stijlbeeld, een trend die al een poosje gaande is. Nou als dat niet functioneel is!

Mooi op tijd

Een chique accessoire is natuurlijk het horloge. Het is vaak een verzamelaarsitem voor liefhebbers. Je kan het zo gek maken als je zelf wilt. Het maakt de outfit die je draagt automatisch meer geraffineerd en volwassen. En je komt nooit meer te laat!

Nodig of niet?

Onthoud dat minder vaak meer is. Een accessoire moet iets toevoegen aan een outfit. Functionele accessoires zijn dan de perfecte uitkomst, en vaak ook heel erg nodig. Zonder bril de deur uitgaan is immers geen pretje. Noodzakelijk en je ziet er meteen goed uit. Twee vliegen in één klap.

Laat een antwoord achter