Blog

3 soorten gaven van een paragnost

Iedereen heeft er wel eens van gehoord en is vast al een keer benieuwd geweest naar zijn of haar eigen toekomst. Paragnosten beschikken over aangeboren gaven en krachten waarmee ze beelden kunnen zien van het heden, verleden en de toekomst. Voor vele mensen blijft de discussie over wat waar is en wat niet bestaan. Maar vraag jezelf eens af, hoe vaak had je eigen gevoel gelijk over bepaalde situaties? Meestal wel vaak! We zeggen het namelijk niet voor niets. Paragnosten hebben extra krachten om sterker te voelen en ervaren. Onderstaande gaven komen het meeste voor bij paragnosten en daarom kun je in deze blog meer informatie lezen over de gaven van een paragnost.  

Helderziend

Een ander woord voor helderziendheid is clairvoyance. Dit verwijst naar de buitenzintuiglijke wijze waarop iemand beelden uit de toekomst of andere tijden kan zien. Helderziendheid is de meest voorkomende term onder de mensen die voorspellen wat er op andere plaatsen en tijden gebeurd. Er zijn vier verschillende vormen van helderziendheid namelijk: toekomst zien, visioenen zien bij bepaalde dingen, geesten en engelen zien en aura’s lezen. De meeste helderziende paragnosten zijn gespecialiseerd in een van deze vormen en dan vaak ook nog op een bepaald gebied zoals liefde, carriere of familie.    

Helderwetend

Andere woorden voor helderwetendheid zijn innerlijk weten en paranormaal. Helderwetende mensen ‘weten’ wanneer iets klopt of als er iets aan de hand is. Vaak kunnen ze niet verklaren waarom ze bepaalde dingen weten of hoe ze aan bepaalde informatie komen maar toch klopt het. Het gebeurd helemaal vanzelf zonder enige moeite te doen. Helderwetende mensen voelen en weten bepaalde dingen over zowel bekende als vreemden mensen. Een helderwetend persoon maakt contact met het hogere zelf of het hogere van een ander via het onbewustzijn en weet op deze manier dingen die een ander met het gebruik van de normale zintuigen nooit zou kunnen weten.  

Heldervoelend 

Andere woorden voor heldervoelendheid zijn intuïtie en hoogsensitief. Iemand die heldervoelend is voelt helemaal vanzelf, net zoals een helderwetend persoon, de energie en emoties van een ander zonder daar ook maar enige moeite voor te doen. Heldervoelende mensen kunnen zowel bij onbekende als bekende mensen energie voelen. Vaak kunnen zij deze energie of emoties niet goed plaatsen. Je moet weten hoe je ermee om moet gaan om daadwerkelijk andere mensen te kunnen inspireren en informeren. De verbondenheid tussen geest en gevoel is bij heldervoelende mensen extra sterk. Het begint vaak met een sterk onderbuikgevoel dat steeds heviger en duidelijker wordt.

Laat een antwoord achter